08.05.2023

Upptäck stan med Styr & Ställ!

Möt våren med Styr & Ställ! Ett billigt och supertrevligt sätt att upptäcka nya fantastiska platser runt om i staden eller kanske besöka gamla favoriter på nytt. Gröna, sköna Azaleadalen, de livliga Långgatorna och imponerande Skansen Kronan är några av alla fina utflyktsmål i centrum, liksom mysiga Haga och hela Linné. Och att besöka Trädgårdsföreningen när rosorna blommar är för...

20.04.2023

Hallå cykelkompis!

Hallå cykelkompis! Vad kul att du använder Styr & Ställ! Fortsätt cykla och hitta till nya platser i vår stad.  Under april sätter vi upp nya Styr & Ställ-stationer vid:  Vasagatan/Schillerska  Jaegerdorffsplatsen  Lisebergs södra entré  Polstjärnegatan  Du kan se alla våra stationer i appen.  Och om du inte redan gjort det, så passa på att köpa ditt ...

06.04.2023

Styr & Ställ nu i Frölunda!

Köp ett Styr & Ställ årskort nu, så kan du cykla i ett helt år i Göteborg och Mölndal för bara 300 kronor. För mindre än en krona om dagen får du frisk luft och lagom med motion precis när du vill. De första 60 minuternas cykling på varje påbörjad resa ingår i abonnemanget. Vill du cykla längre kostar det 10 kronor per halvtimma.  Du kan se alla tillgängliga stationer i appen.

03.04.2023

Styr & Ställ finns i Backa!

Med ett Styr & Ställ månadskort kan du cykla i hela Göteborg och Mölndal för bara 90 kronor. Du får du frisk luft och lagom med motion precis när du vill. De första 60 minuternas cykling på varje påbörjad resa ingår i abonnemanget. Vill du cykla längre kostar det 10 kronor per halvtimma. Du kan se alla tillgängliga stationer i appen.

29.03.2023

Börja cykla idag!

Börja cykla idag! Köp ett Styr & Ställ årskort nu, så kan du cykla i ett helt år i Göteborg och Mölndal för bara 300 kronor. För mindre än en krona om dagen får du frisk luft och lagom med motion precis när du vill. De första 60 minuternas cykling på varje påbörjad resa ingår i abonnemanget. Vill du cykla längre kostar det 10 kronor per halvtimma. Du kan se alla tillgängliga stationer i appen.

14.02.2023

Kundundersökning – resultat 2022!

Tack till alla som har svarat på kundundersökningen som skickades ut till alla årskortsinnehavare i höstas. Vi kommer nu att gå igenom resultat för att se hur vi kan göra Styr & Ställ ännu bättre.  Klicka här för att ta del av resultatet av kundundersökningen.

28.04.2022

Styr & Ställ till Backa!

Från och med maj utökas Styr & Ställ till Backa. Det kommer inledningsvis att finnas stationer vid Körkarlens gata, Selma Lagerlöfs torg och Backa Kyrkogata. Senare under våren/sommaren kommer det att tillkomma ytterligare ett antal stationer i området. Du kan se alla tillgängliga stationer i appen. Utökningen av Styr & Ställ till Backa är en del av en satsning från Göteborgs Stad på att öka cyklingen i om...

10.03.2022

Cykla ett år för 1 kr om dan!

Jojomen! För mindre än en krona om dagen får du frisk luft och lagom med motion precis när du vill. De första 60 minuternas cykling på varje påbörjad resa ingår i abonnemanget. Vill du cykla längre kostar det 10 kronor per halvtimma. Så, gör slag i saken och köp ett årskort i dag! Det är tid för Styr & Ställ!

22.12.2021

Få information om ditt abonnemang

Lägg till din e-postadress i din användarprofil om du vill bli informerad om när ditt abonnemang är på väg att löpa ut. Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få reda på uppdateringar och nyheter om Styr & Ställ. Du anmäler dig till nyhetsbrevet i din användarprofil.