FÖRETAGSERBJUDANDE

Styr & Ställ kan hjälpa er organisation att på ett enkelt sätt erbjuda hållbart resande till era anställda i Göteborg och Mölndal. Ett abonnemang på Styr & Ställ innebär tillgång till 1750 cyklar som kan hämtas och lämnas varsomhelst vid någon av de drygt 135 stationerna, allt till en låg kostnad. Med Styr & Ställ-cyklarna slipper du hålla ordning på cykelservicebehov och interna bokningssystem. Du köper biljetterna via faktura och får dem levererade som en värdekod direkt till dig via e-post.

För företagskunder är den tillgängliga abonnemangstypen årskort som kostar 300 kronor inklusive moms. Se priser för fullständiga villkor. Om du har särskilda önskemål eller behov, vänligen kontakta vår kundtjänst på styrochstall@nextbike.com eller +46 (0) 31-767 94 38 för att diskutera ytterligare alternativ.

Det är möjligt att få regelbundna rapporter om företagets cykelanvändning. 

 

SÅ HÄR FUNGERAR DET

 

Ansök om att bli företagskund genom att kontakta kundtjänst genom att mejla till styrochstall@nextbike.com eller ringa +46 (0) 31-767 94 38. Handläggningstiden är cirka fem arbetsdagar.

När köpet är fullföljt levereras biljetterna digitalt och kan då distribueras till användarna i din organisation. För att aktivera sitt konto laddar användaren ned nextbikes app eller registrerar ett konto här på webben. Nu är det bara att börja trampa!

 

ÖVRIGA TJÄNSTER

Tillköp av cyklar och stationer för tredje part

Uppsättning av virtuella eller fysiska stationer på en specifik plats kan köpas genom leverantören nextbike. Kontakta kundtjänst på styrochstall@nextbike.com eller +46 (0) 31-767 94 38 för mer information och kostnadsförslag.